Karten, skydiven en surfen op Koh Samui

Karten skydiven en surfen op Koh Samui

Ben je een dagje ‘strand moe’ of regent het op Koh Samui en wil je iets compleet anders? Dan kun je je grenzen verleggen bij Koh Samui’s ‘indoor adrenaline mekka’. Ga karten, ervaar hoe het is om door de lucht te zweven met een skydive of surf op een nagebootste golf!

Karten

Op het noordoosten van het eiland, vlakbij Chaweng Lake, vind je Easy Kart met een 350 meter lange kartbaan voor beginners en een 850 meter lange Pro Track. Een timing systeem houdt je prestaties nauwkeurig bij. En voor vrienden of familieleden die geen zin hebben om in een kartauto te stappen, is er een panoramabar met uitzicht op de kartbaan. De kartbaan is dagelijks geopend van 10.00 tot 01.00 uur.

Indoor skydiven

Naast de kartbaan vind je Easy Fly, een indoor skydivecentrum. Hier kun je ervaren hoe het is om in de lucht te zweven zonder dat je daarvoor uit een vliegtuig hoeft te springen. Krachtige windmachine blazen je omhoog, terwijl je in je skydivepak zweeft, navigeert en misschien zelfs wat ‘tricks’ kunt leren.
De skydive vindt plaats in een glazen windcabine, waardoor je medereizigers kunnen kijken hoe jij het doet. Indoor skydiven is niet alleen weggelegd voor volwassenen; kids doen het vaak net zo goed, of zelfs beter! Daarom ook een leuke activiteit tijdens een familievakantie.
De instructeurs verzorgen bovendien zo nu en dan korte shows met indrukwekkende stunts, zorg dat je deze niet mist tijdens je bezoek. Dagelijks geopend van 12.30 tot 20.30 uur.

Surf simulator

In 2017 opent het indoorcentrum Easy Surf, een surf simulator waar je op een surfplank kunt balanceren op een nagebootste golf. Een leuke ervaring voor kinderen en volwassenen, kijk maar eens of het jou lukt om zo’n golf te trotseren. Hou de website in de gaten voor de opening.

Andere tips op Koh Samui