Leukste hotels in het Khao Sok Nationaal Park

In het Khao Sok National Park kan je in zeer diverse accommodaties verblijven. Overnachten in een boomhut of verblijven je op het water in een drijvend hotel: heb je dat altijd al eens willen doen? In Khao Sok wordt het werkelijkheid! Daarnaast is kamperen in stijl en luxe (glamping) ook mogelijk. Voor backpackers zijn er leuke hostels te vinden en verder hebben we een paar goede middenklasse hotels op mooie locaties geselecteerd. Hieronder vind je onze aanraders voor slapen in Khao Sok!

Belangrijk om te weten: alle hostels en hotels in Khao Sok National Park bieden je de mogelijkheid om tours te boeken naar het nationaal park. Ook meerdaagse tours waarbij je je spullen veilig kunt achterlaten in je hotel of hostel. 

Slapen in een toffe bungalow of boomhut in Khao Sok

Khao Sok Jungle Huts Resort boomhutten

Khao Sok Jungle Huts Resort

Leuke bungalows op palen voor een heel vriendelijk prijsje,  met zowel de optie voor ventilator of airconditioning. Goede ligging en erg gastvrij.

Khao Sok Nature Resort slapen in een boomhut in Thailand

Khao Sok Nature Resort

Het Khao Sok Nature Resort ligt iets verder van de hoofdstraat vandaan en daardoor een rustige accommodatie. Goede betaalbare boomhutten midden in de natuur.

Rock and Tree House Resort

Rock and Tree House Resort

Mooie en modern ingerichte boomhutten van alle faciliteiten voorzien. Het sfeervolle resort beschikt ook over een buitenzwembad.

Slapen in een boomhut bij Khaosok Treehouse Resort Thailand

Khaosok Treehouse Resort

Mooie boomhutten in Khao Sok. Het resort is ook zeer begaan met de natuur en cultuur, een deel van de opbrengst gaat naar lokale goede doelen.

Our Jungle Camp Eco Resort Khao Sok Thailand

Our Jungle Camp - Eco Resort

Boomhutten midden in de jungle, zeer geschikt voor stelletjes of families. Het resort beschikt tevens over een buitenzwembad.

Khaosok Riverside Cottages Thailand

Khaosok Riverside Cottages

Khaosok Riverside Cottages is een erg leuke accommodatie pal aan de rivier in Khao Sok. Met heel nette en betaalbare houten huisjes op palen. En gezellige gezamenlijke chillruimte.

Drijvende hotels in Khao Sok

Panvaree Resort

Panvaree Resort

Toffe drijvende accommodatie op het meer in Khao Sok. Slaap midden in de natuur, ga kajakken en duik zo vanuit je hotelkamer het water in. Het resort biedt een gratis pendeldienst naar de pier en terug.

500 Rai Floating Resort Khao Sok

500 Rai Floating Resort

Dit drijvende resort ligt midden op het meer van Cheow Lan. Het resort heeft een buitenzwembad, restaurant en fantastisch uitzicht op de groene heuvels. Elke bungalow is voorzien van 2 slaapkamers met comfortabele bedden, airconditioning, een badkamer en een balkon aan het water. Genieten in stijl!

Khao Sok voor backpackers

Khao Sok Hostel voor backpackers

Khao Sok Hostel

Prima keuze om voordelig te overnachten in Khao Sok. Het hostel heeft gedeelde slaapkamers en zelfs een buitenzwembad. Je kunt hier je tours boeken naar Khao Sok en je spullen achterlaten in het hostel.

Coco Khao Sok Hostel

Coco Khao Sok Hostel

Erg schoon en sfeervol hostel in Khao Sok. Van hieruit kun je excursies maken naar het Khao Sok National Park en je backpack achterlaten.

Khao Sok Jungle Hostel

Khao Sok Jungle Hostel

Modern en schoon hostel in Khao Sok met goede faciliteiten en populair onder Nederlandse backpackers! Vanuit het hostel kun je tours boeken naar Khao Sok National Park. Ook meerdaagse tours waarbij je je spullen veilig kunt achterlaten. 

Middenklasse hotels in Khao Sok op mooie locaties

Khao Sok Riverfront Resort

Khao Sok Riverfront Resort

Heerlijk kleinschalig hotel in Khao Sok met huisjes op palen. Midden in de natuur; je hebt rivierzicht en tevens uitzicht op de bergen. Vlakbij de ingang van het Khao Sok Nationaal park gelegen én naast de rivier waarin je kunt zwemmen!

Montania Lifestyle Hotel Khao Sok

Montania Lifestyle Hotel Khao Sok

Alleen het geweldige zwembad en het uitzicht zijn al genoeg redenen om hier te overnachten in Khao Sok. Slaap in een comfortabel huisje of chalet midden in de natuur. Vanuit het resort maak je gemakkelijk excursies naar het meer van Khao Sok.

Glamping in Khao Sok

Khaosok Boutique Camps

Khaosok Boutique Camps

Unieke ervaring: slaap in een safaritent maar wel met luxe (glamping) en een prachtig uitzicht. Je slaapt midden in de natuur. De safaritenten staan op palen en hebben een rieten overkapping. Ze zijn voorzien van een comfortabel bed, badkamer en balkon met één van de beste uitzichten in Thailand. Het glamping-resort heeft ook een buitenzwembad, restaurant en pendeldienst.