Hop-on Hop-off bus in New York

Hop-on Hop-off bus in New York

Hop-on-hop-off bussen zijn ideaal om op een handige manier veel van de stad te zien. Vooral in zo’n enorme stad als New York is de hop-on-hop-off bus een goede keuze. Het scheelt je heel wat tijd; de metro pakken, daarna nog hele afstanden lopen en natuurlijk het zoeken naar de juiste attractie. De perfecte manier om de stad te leren kennen tijdens een stedentrip naar New York.

Hop-on-hop-off bus in Manhattan en Brooklyn

Ook als je geen groot fan bent van hop-on-hop-off bussen (soms is lekker verdwalen in een wereldstad net zo leuk), is het in New York toch een aanrader. Bovendien kun je kiezen uit verschillende routes en kun je met bepaalde passen meerdere dagen van je ticket gebruik maken. Zo hou je alles zelf in de hand. De bussen rijden door de wijken Manhattan en Brooklyn. Ze stoppen regelmatig op verschillende plaatsen, waar je ervoor kunt kiezen om op of af te stappen

In New York zijn meerdere hop-on-hop-off busmaatschappijen waar je uit kunt kiezen. Onze favoriete opties op een rij:

Big Bus New York

Big Bus New York heeft 5 verschillende busroutes door New York; Downtown, Midtown en Uptown tours, plus een Brooklyn Tour en een Night Tour.

Tip: als je een New York Pass koopt, is hier een Hop-on-hop-off busticket voor één dag van Big Bus bij inbegrepen. Met dit ticket kun je de Downtown, Midtown en Uptown loop doen.

City Sightseeing New York

City Sightseeing New York biedt hop-on-hop-off buspassen aan door Brooklyn en Manhattan voor 1, 2 of 3 dagen. Ook Night Tours en andere excursies zijn mogelijk.

New York Watertaxi

Wist je dat er ook hop-on-hop-off boten zijn in New York? De New York Watertaxi is een super originele manier om allerlei bezienswaardigheden in New York te bezoeken. Koop een pas voor 1 of voor 2 dagen en vaar over de Hudson rivier, langs het Vrijheidsbeeld en langs de leukste wijken van New York. Onderweg worden 4 stops gemaakt, van waaruit je zelf de nabijgelegen bezienswaardigheden kunt verkennen. Meer informatie over de New York Watertaxi vind je hier.

Andere leuke reistips en informatie

data-matched-content-ui-type="image_card_stacked"