Helikoptervlucht over New York

Helikoptervlucht over New York

Wil je New York op een heel bijzondere manier bekijken? Maak dan een helikopter tour over New York! De ultieme highlight van je stedentrip New York. En misschien hét ideale en onvergetelijke cadeau voor je partner, reisgenoot, gezin of voor jezelf.

New York vanuit een helikopter

Geniet van het ongeëvenaarde uitzicht op Manhattan vanuit de lucht en vlieg over het Vrijheidsbeeld, Empire State Building, de Brooklyn Bridge, Central park en andere beroemde bezienswaardigheden.

De keuze voor helikoptertours is groot in New York. Daarom hebben we alvast een selectie gemaakt van de aanraders:

Big Apple helikoptervlucht van 15 minuten

In een vlucht van 15 minuten zie je Battery Park, Wall Street, het World Financial Center, het Empire State Building, Chrysler Building, Woolworth Building, Ellis Island, het Vrijheidsbeeld, de rivier de Hudson en de George Washington Bridge. Via een hoofdtelefoon vertelt de piloot alles over de bezienswaardigheden. Alle zitplaatsen aan boord van de helikopter (voor 5 tot 6 personen) bieden bovendien een spectaculair uitzicht over de stad. Vanaf € 169,- per persoon plus heliporttoeslag á US$ 40,-. Kijk hier voor tickets en meer informatie.

Helikopter Tour in het donker; de verlichte skyline van New York

Bekijk ‘New York by Night’ vanuit een Bell-helikopter voor 6 passagiers of een Airbus-helikopter voor 7 passagiers met extra grote ramen. Vlieg langs het verlichte Vrijheidsbeeld, de wolkenkrabbers van het Financial district, de Brooklyn Bridge, het Empire State Building, het Hoofdkwartier van de Verenigde Naties, het Chrysler Building, Central Park, Rockefeller Center, het One World Trade Center en de neonlichten van Times Square! Een unieke manier om de beroemde skyline van Manhattan te bewonderen zoals je vast al vaker in films en televisieseries hebt gezien. De vlucht vertrekt vanaf Linden Airport en duurt 20 tot 25 minuten. Vanaf € 207,- per persoon, kijk hier voor tickets en meer informatie.

Wil je deze wat langere helikoptervlucht overdag maken? Dat kan ook, voor dezelfde prijs. Kijk hier voor meer informatie.

Meer mogelijkheden voor helikoptervluchten over New York

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden voor helikoptertours. Kijk hier voor andere mogelijkheden voor helikoptervluchten over New York.