Bezoek een Broadway Show met korting

Bezoek een Broadway Show met korting

New York is dé plek om een beroemde theatershow bij te wonen. De bekende straat Broadway telt zeker 40 verschillende theaters waar je musicals en toneelstukken met soms grote acteurs erin. Broadway shows zoals The Lion King, Wicked, Phantom of the Opera, Chicago en Miss Saigon draaien vaak al jaren en zijn nog steeds regelmatig uitverkocht.

Goedkoop Broadway tickets kopen

Tickets voor musicals en theatervoorstellingen kunnen op internet worden gekocht, zoals op de website van Viator.com. Hier vind je een uitgebreid aanbod en vaak tegen scherpe prijzen. Maar er zijn ook veel goedkopere manieren om aan tickets te komen. De TKTS-kramen verkopen kaartjes voor dezelfde dag voor de halve prijs voor veel Broadway shows en de voorstellingen rondom Broadway. Dit zijn plaatsen die anders leeg blijven en zo wordt het bekijken van een show een stuk betaalbaarder.

Met 50% korting naar Broadway: waar koop je je tickets?

Breng op de dag van de voorstelling een bezoek aan het tickethokje van TKTS om de gereduceerde Broadway kaartjes te kopen. Dit kan op 4 locaties, waaronder aan Times Square:

  • TKTS Times Square: gelegen aan Duffy Square op de hoek van 47th Street en Broadway. Alleen gereduceerde Broadway tickets voor dezelfde dag beschikbaar.
  • TKTS South Street Seaport: gelegen aan Front street, tussen John en Fulton Street. Hier kun je naast tickets met korting voor dezelfde dag, ook gereduceerde matinee tickets kopen voor de volgende dag.
  • TKTS Downtown Brooklyn: op de hoek van Jay Street en Myrtle Avenue Promenade. Hier kun je naast tickets met korting voor dezelfde dag, ook gereduceerde matinee tickets kopen voor de volgende dag.
  • TKTS Lincoln Center: in het The Lincoln Center for Performing Arts, gelegen aan 61 West 62nd Street. Hier kun je naast tickets met korting voor dezelfde dag, ook gereduceerde matinee tickets kopen voor de volgende dag.

Kijk hier voor de openingstijden en exacte locaties van de TKTS ticket booths. Koop geen tickets die zomaar op straat worden aangeboden, deze kunnen nep zijn.

Over GlobeHopper

Wie is GlobeHopper

GlobeHopper is een online reismagazine boordevol leuke reistips, de mooiste hotspots & onbekende plekjes, waanzinnige rondreizen en toffe stedentrips.  Wij, Ydwer & Monique, nemen je mee naar onze favoriete plekken op aarde. Omdat we zelf al jarenlang de aardbol rondreizen (eerst als solo-backpackers, daarna met elkaar en sinds kort met onze mini-GlobeHoppers Lennox & Zoë) hebben we heel veel persoonlijke reistips die we hier graag met je delen! Meer over ons.

Leuke activiteiten